EEN HOOFD VOL SNOT

Sinds gisteravond zit mijn hoofd echt vol. Ik heb er dan ook voor gekozen om niet te lang zelf proberen in slaap te komen, want dat gaat toch niet werken. Een halve zopi en ik was binnen een kwartier in slaap en ik heb ook heel goed geslapen. Het is er nog niet echt beter op geworden, maar het zit allemaal een beetje lost/vast. Kan nu wel weer door mijn neus ademen, dat kon ik gisteren niet. Blijf stug doorgaan met mijn nisyleen druppels, spoelen met zout water. De keelpijn is wel weg, en dat is weer sneller dan toen ik 2,5 week geleden verkouden was. Toen heb ik 3 dagen keelpijn gehad. 

Ondanks de verkoudheid geen vermoeidheidsdip vanochtend, ik mis op dit moment wel de concentratie om echt iets heel nuttigs te doen. Het is even zoals het is, ook van deze verkoudheid zal ik weer herstellen.