VICIEUZE CIRKEL

Het vervelende van een bijnieruitputting is dat je weerstand niet goed is en je dus sneller ziek wordt en dat het ook weer langer duurt voor je weer hersteld bent. Ik ben nog nooit zo vaak verkouden geweest als het afgelopen jaar en het is dan helaas ook niet binnen een paar dagen weg, het duurt gewoon een paar dagen langer. Dit is iets waar je rekening mee moet houden in je dagelijkse leven en dat wil je eigenlijk niet. Je wil gewoon gezond zijn, normaal kunnen functioneren en niet snotterend en met hoofdpijn rondlopen. Het ziek zijn kost energie en levert ook weer stress op.

 

De stress is niet goed voor je bijnieren en je hebt de energie die je hebt nodig om te herstellen van de bijnieruitputting. 

Na een goede nacht slapen werd ik vanochtend wakker met een flinke hoofdpijn en mijn verkoudheid was nog niet echt minder geworden. Ik heb het besluit genomen om thuis te blijven en vanuit huis te werken.