ANTIBIOTICA

Ik voelde me vanochtend nog niet echt veel beter. Ik vermoed dat ik een ontsteking in mijn holtes heb. Ik heb veel hoofdpijn en mijn hoofd voelt helemaal vol. Wat informatie opgezocht en het is eigenlijk niets anders dan uitzieken. Je kan het krijgen als je een verminderde weerstand hebt. De verkoudheid gaat dan over in een ontsteking. je kan ervoor naar de huisarts en dan krijg je naar alle waarschijnlijkheid antibiotica en als iets niet goed is bij een verminderde weerstand dan is het wel antibiotica. Dat zorgt ervoor dat je lijf nog minder weerstand krijgt. Uit onderzoeken is ook gebleken dat antibiotica niet schijnt te werken voor een ontsteking in de holtes. Spoelen met zout water, stomen, saliethee drinken en aromatherapie met tea tree. Rusten, licht bewegen en genoeg slapen.