Hoofdpijn

Een van de klachten die bij een bijnieruitputting horen is hoofdpijn/migraine. Ik had zelden last van hoofdpijn, maar het laatste half jaar heb ik het steeds vaker. Gisteravond ging ik al met lichte steken aan mijn rechterkant naar bed. Kon moeilijker in slaap komen en daardoor wat druk op de borst en een wat duizelig gevoel. Het is me wel gelukt om zonder hulp in slaap te vallen. Dat is dan wel weer heel goed. Wat misselijk, wat wazig zien en ik werd er vanochtend mee wakker. 

Ik moet ook ongesteld worden en dan zijn de hormonen wat van slag En daar kan ook hoofdpijn bij zitten, ook al heb ik dat nooit gehad, maar bij bijnieruitputting weet je toch nooit wat je kan verwachten. Ik baal er wel van, twee dagen weer wat meer energie en dan krijg ik dit weer. Ik vind het af en toe ook zo vervelend voor mijn partner, die moet er ook maar iedere keer mee dealen en maar afwachten hoe het gaat.