Vooruitgang

Ik ben verleden week naar de orthomoleculaire arts geweest en mijn lichaam is echt wel aan het herstellen. Aan de hand van de ASYRA testmethode (dit is een alternatieve meetmethode waarbij met behulp van stroomgeleidingsmeting een (niet wetenschappelijk gevalideerde) indruk wordt verkregen van het complete functioneren van het lichaam en de energetische behoeften van lichaam en geest) heeft de arts deze test nu drie keer bij mij gedaan en het aantal punten waarop hij aangeeft dat er iets niet helemaal in orde is, wordt minder. De eerste keer had ik 234 punten, de tweede keer 143 punten en de laatste keer 82 punten. Dit is een significante vooruitgang. De arts was dan ook tevreden en dit betekent dat de juiste voedingssupplementen ingezet zijn en worden. Dit soort informatie geeft je weer de energie om vooruit te kijken en hoop te houden op herstel.