Stressbestendigheid

Wat ik merk met mijn bijnieruitputting dat ik minder stressbestendig ben en zaken die ik voorheen niet spannend vond nu wel spannend vind. Gisteren en vandaag een training van het werk met overnachting. Ik merk toch dat ik dan toch meer bezig ben of ik het wel kan, het alleen slapen in een hotel. 

Het gaat ontzettend goed. Met de metro, trein en tram naar Utrecht, rondlopen op een druk treinstation, twee dagen met 9 collega's. Dat zijn ontzettend veel prikkels en die kosten energie. Ik ben minder moe dan ik me had bedacht, ik heb ervoor gekozen niet mee te gaan met het avondprogramma om mezelf minder prikkels te geven en de rust te nemen. 

Ik was relaxed in de hotelkamer en ben niet bezig geweest met het slaapproces. TV kijken, een boek lezen en zonder hulp van medicijnen in slaap gevallen en ook heel goed geslapen. Ik werd om vijf uur wakker van het brandalarm, op de gang gaan kijken en er bleek niets te zijn. Ik ben na deze onderbreking weer snel in slaap gevallen en ik werd wakker van de wekker. Ik heb hier een goed gevoel over.