Herstel na training

De training van mijn werk heeft er wel ingehakt. Verleden week drie intensieve dagen achter elkaar. Een drukke werkdag en twee dagen training. Ik kwam vrijdag aan het eind van de dag thuis en toen was ik echt wel heel erg moe. Al die prikkels die binnen komen zoals bij het ontbijt al gelijk sociaal doen met je collega's, heel de dag in een overleg zitten, je input leveren en blijven opletten valt niet mee. De reis terug vond ik dan ook erg vermoeiend. In de tram naar het treinstation begon dat zware en vermoeiende gevoel achter mijn ogen al toe te nemen. Het was gelukkig rustig in de trein en ik kon rustig een boek lezen en mezelf een beetje terug trekken. Ik was erg blij toen ik thuis was, mijn huispak aan kon trekken en helemaal niets meer hoefde te doen. 

Om half tien naar bed gegaan en ik lag binnen het kwartier te slapen en ik werd pas de volgende ochtend rond negen uur wakker. Ik had deze uurtjes echt nodig. Al met al heb ik het hele weekend wel nodig om mijn energielevel weer op niveau te krijgen. 

Dat doe ik door lekker buiten te zijn, lichte lichamelijke inspanning en uitrusten in de tuinkamer, op de bank hangen en op tijd naar bed.