Enerverend

De dagen na mijn besluit waren enerverend. Ik vond het best spannend om aan mijn leidinggevende te vertellen. De nacht ervoor ook niet echt goed geslapen. Uiteindelijk viel het allemaal wel mee.

Ze vond het heel jammer en vond het geen goed begin van de dag, maar had alle begrip voor mijn besluit en vond het heel dapper en goed dat ik voor mijn welzijn kies. 

 

Daarna is het snel gegaan, ontslagbrief indienen, bevestiging ontvangen, bellen met HR, al mijn vakantiedagen indienen en directe collega's vertellen dat ik Pon ga verlaten. Voor iedereen kwam het als complete verrassing.

Mijn emoties vlogen van de ene naar de andere kant. Ik vond het best heftig, maar zoveel fijne reacties en iedereen vond het jammer en gaven aan dat ze me gaan missen als mens en voor mijn werk wat zeer gewaardeerd wordt.