Interesse

Soms zijn er van die dagen dat er even weer wat extra energie is, energie om weer interesse ergens voor te hebben. Gisteren had ik een paralegal dag in Amsterdam, wat al begon met een treinreis naar het drukke Amsterdam en dan nog een hele middag in een grote zaal met veel mensen. Dat is weer even een stap om te zetten, maar ik heb de moed en energie bij elkaar verzameld en ik ben de trein in gestapt. Alles ging niet geheel zonder vertragingen, ik liet bij de fietsenstalling mijn tas vallen met een fles water erin. Heel mijn tas zeiknat, alle spullen daarin nat. Ik had gelukkig nog twee boodschappentasjes waar ik alles in kon doen. Het zag er wat armoedig uit en ik vond het niet zo prettig om met twee boodschappentas bij een paralegal event aan te komen. Door de vertraging de metro gemist en ook de trein die ik wilde nemen. In Amsterdam een C&A in gerend en daar een representatieve tas gekocht.

Al met al was ik toch nog op tijd bij het theater, kon nog twee boterhammetjes naar binnen proppen en gelijk aanschuiven. Het was een interessante middag en weer veel geleerd en ook veel dingen gehoord die mij erg bekend voorkomen binnen de legal afdeling waar ik nu werk. Er is nog heel veel werk te verzetten voordat het echt soepel verloopt. Dit zal binnen de afdeling waar ik nu zit niet meer mijn werk zijn, maar ik vond het fijn dat ik geïnteresseerd was. Ik had de focus om de informatie tot me te nemen en te bepalen waar ik wel wat aan had en waar niet. 

Het is ook fijn om dit soort dagen te hebben. Dat geeft hoop voor het herstel.