Bloedonderzoek

Toen ik verleden jaar zo ziek was ben ik begonnen met het aanvragen van een algemeen bloedonderzoek, omdat ik het gevoel had dat er iets niet klopte. Tijdens dit bloedonderzoek worden de basiswaarden gecontroleerd zoals suiker, cholesterol, leverwaarde, BSE, Hemoglobine, Nierfunctie, Natrium, Kalium, Schildklier en daarbij doe ik de waarde van Vitamine B12 extra laten testen. Dit geeft een goed overzicht van je algemene gezondheid en waar nodig kan je dan bijsturen.

Via dit onderzoek kwam ik er verleden jaar achter dat mijn leverwaarde te hoog was en daar kon ik gelijk actie op ondernemen door te stoppen met bepaalde medicijnen die ik van de huisarts had gekregen, het in ging om maagzuurremmers. Mijn leverwaarde is nu weer helemaal goed, maar dat heeft wel bijna een jaar geduurd voordat ze weer op de goede waarde waren.  

Afgelopen week heb ik weer zo een test aangevraagd, ik doe dit niet via de huisarts. Die geven hier toch geen toestemming voor en vinden het allemaal maar onzinnig. Ik vind het handig om een nulmeting te hebben en als je elk jaar zo een test doet dan kan je het in de gaten houden en zie je het gelijk als er veranderingen zijn. Ik doe dit bij een bedrijf via internet. Altijd heel snel en accuraat. 

Ik ben erg tevreden met mijn uitslagen. Alles zag er keurig uit, een zeer hoog vitamine B12 waardoor ik weet dat de supplementen die ik van mijn orthomoleculaire arts krijg goed worden opgenomen in mijn lijf.