Massage

Ik heb mezelf vandaag getrakteerd op een traditionele thaise massage en wat is dat heftig en tegelijkertijd heel fijn. Je lichaam wordt helemaal opgerekt, tijdens de massage doe je allerlei yoga houdingen die de masseur in gang zet en geloof me dat voel je echt wel. Zeker als je zoveel spanning in je lijf hebt zitten en heel stijf bent. Dit is duidelijk een teken dat ik mijn lichaam toe is aan yoga, alles weer rekken en strekken en meer in mijn lijf zitten. Mijn lijf weer positief voelen en vandaag heb ik hem gevoeld. Het was niet altijd positief, maar het is een start. 

Daarna meer energie. In mijn hoofd was ik al een paar dagen klaar met de kerst in huis. Vandaag dan ook alles opgeruimd, dat was een goed gevoel en fijn dat ik sinds een maand weer die energie heb om dit op te pakken en ook echt te gaan doen.