Verwachtingen

Nu het zover is, ik geen betaalde baan meer heb, merk ik dat ik het best lastig vind om mezelf dit te gunnen. Mezelf de tijd te gunnen om leuke dingen te doen, dingen te doen die mij zouden kunnen helpen in herstel en het verkrijgen van energie. Kan ik de verwachtingen die ik heb waarmaken? Welke verwachtingen heb ik eigenlijk? Kan ik echt herstellen? Gaat dit besluit mij verder helpen? 

De hoop op herstel is er, maar gaat dit ook gebeuren. De afgelopen 1,5 jaar had ik altijd nog mijn werk als excuus als iets niet lukte om het gebied van herstel. Nu heb ik dat excuus niet meer en dat is best eng. Nu heb ik het gevoel dat ik echt aan de bak moet.

Hoe het allemaal gaat lopen weet ik niet, wat het me gaat brengen weet ik ook niet. Ik moet het op me af laten komen en maar zien hoe het zich ontwikkeld, niet te veel plannen en niet te veel moeten. Ik ben gewoon nu nog te veel aan het denken en ik zit nog steeds in de vechtmodus.