Plannen die door kunnen gaan

De afgelopen weken zijn er zoveel dingen die door zijn gegaan. Van zwemmen tot aan yoga, van het werk in het dierenasiel tot lunchafspraken met familie, vrienden en kennissen. Dat geeft iedere keer weer een klein stukje vertrouwen. Het gevoel dat dingen lukken. 

Ik geniet ontzettend van mijn baantjes zwemmen, als ik eenmaal in het zwembad lig dan vergeet ik alles. Alleen maar bezig met mijn spieren en mijn ademhaling. Ik geniet van mijn vele fietstochtjes, van de gesprekken met mensen om mij heen, mijn wandelingen met de honden in het dierenasiel, mijn bezoekjes aan de bioscoop, het lezen van een boek. 

Ik merk dat ik steeds een beetje rustiger word in mijn hoofd en dat ik me wat meer kan ontspannen. Die momenten koester ik en ik weet dat die momenten mij helpen om weer de balans te vinden in mijn lijf en geest.