Yogales

Vanochtend had ik weer een heerlijke kundalini yogales. Aan het eind van de les hebben we altijd een medidatie. Zo een medidatie waar je heerlijk mag liggen, de yogainstructeur af en toe wat zegt met op de achtergrond een rustgevend muziekje. 

 

Toen ik op de grond lag had ik een hele rare gewaarwording in mijn lijf. Mijn rechterkant voelde groot, krachtig en lag goed op de mat, mijn linkerkant voelde klein en lag niet lekker op de mat. Dit gevoel is de hele meditatie aanwezig geweest. Ik ben blij dit weer te voelen, ik heb het gevoel dat lichaam en geest weer een beetje met elkaar gaan communiceren. Het is fijn om naar mijn lichaam te luisteren, ook al komen er nu gevoelens en sensaties naar boven die niet altijd lekker voelen. Er zitten blokkades in mijn lijf en ik ga nu voelen waar ze zitten.