Verdriet

Nu ik elke dag een beetje meer kan uitrusten en ik meer energie heb merk ik dat er ruimte is om het verdriet van de afgelopen jaren los te laten. Dit proces wordt in gang gezet door de yoga, de energie van de longmeridiaan wordt gestimuleerd en dat kan onverwerkt verdriet naar de oppervlakte brengen. 

Het verbaast me niet, maar ik vind het best heftig. Ik heb echt lichamelijke pijn op mijn borst van al dat verdriet wat er zit. Ik ben blij dat ik nu methodes heb waardoor ik de rust kan vinden om te blijven ademen. Afgelopen nacht had ik er veel last van, maar met een bodyscan en richten op mijn ademhaling is het me gelukt om in slaap te vallen. Ik droom de laatste week ook veel en dat zijn dan vaak dromen die heel dwingend en negatief zijn en waar ik soms moeilijk uit kan komen. 

Ik voel me nu gewoon erg verdrietig en ik heb de behoefte om te huilen, maar dat wil nog niet echt los komen.