Energiek weekend

Ik heb een heerlijk energiek weekend gehad  in de omgeving van Rhenoy. We hadden daar een B&B geboekt voor een nachtje om van daaruit lekker langs de Linge te gaan fietsen, het landgoed Marienwaerdt te bezoeken en te genieten van alle mooie vogels, de koeien in de wei en de lente. 

 

Ik voelde me heerlijk ontspannen, ik had energie en 's avonds met een klein glaasje bubbels en een lekker kaasje op de bank naar het Eurovisie songfestival gekeken.

 

Het was heerlijk weer om op een terras te zitten en zelfgemaakte appeltaart met slagroom te eten. Aan het eind van de beide fietstochten een flinke regenbui, maar als je goede regenkleding hebt dan is dat helemaal niet erg. Je fietst door de weilanden, de wind gaat toenemen, de lucht wordt donker en je weet dat er druppels gaan komen. De schapen, koeien en paarden staan al allemaal met hun billen naar de wind toe. Als ik dan zo in de regen aan het fietsen ben dan voel ik dat ik leef. De regen op je gezicht en handen en een paar natte gympen omdat je dacht het is zo wel voorbij zal zijn en het maar een paar druppels zijn, terwijl je regenschoentjes in je fietstas hebt zitten. Dat is genieten.