Grenzen

Afgelopen week was een intensieve week met een 2-daagse cursus lichaamswerk, klussen in het huis van mijn ouders, een dag werken in het dierenopvangcentrum en aansluitend nog een etentje met de collega's van het dierenopvangcentrum waarbij het erg laat werd. 

 

Ik was dan vrijdag ook erg moe toen ik wakker werd en mijn yogales ging niet helemaal zoals ik wilde. Het was warm en benauwd en ik had moeite met de ademhalingsoefeningen.

 

Ik ben vrijdagmiddag in de tuin gaan liggen met een boek en af en toe viel ik zelfs een beetje in slaap, maar het heeft me wel geholpen. Een paar uurtjes rustig aan en ik herstelde weer en dat voelde heel fijn. Ik voelde me 's avonds alweer veel beter en dat geeft vertrouwen. Mijn lichaam en geest kunnen meer hebben en als ik moe ben heb ik niet gelijk een week nodig om bij te tanken. Het gaat echt veel beter met mij. Het blijft soms moeilijk om de grens te bepalen en de balans te houden, maar ik ben aan het leren.