Herstelvermogen

Afgelopen donderdag had ik een etentje met collega's van het dierenopvangcentrum en dat werd nogal laat. De volgende dag voelde ik me dan ook alsof ik een hele nacht had doorgehaald en heel veel glazen wijn had gedronken. Het voelde als een kater en ik heb dan ook de hele dag bij moeten komen van dit uitje. 

 

Ik schrok daarvan en dacht een terugval te hebben  in mijn energie en uitgeputte bijnieren. 

 

Zondag was ik in het dierenopvangcentrum en daar hoorde ik van iedereen die bij het etentje was dat ze het de volgende dag zwaar hadden gehad en heel moe waren. Ik vond het niet leuk voor mijn collega's, maar ik vond het fijn om te horen die vermoeidheid geen terugval was en dat het ook wel normaal is om moe te zijn na zo een avond en dat mijn lichaam echt wel veel meer aan kan dan ik af en toe denk en niet gelijk na een avondje laat weer dagen bij moet komen. 

 

Dit is voor mij een teken dat mijn bijnieren herstellende zijn en dat het veel beter met me gaat, het vertrouwen in dit herstel ontbreekt nog wel eens.