Bijnieruitputting & evenwichtsorgaan

Een paar dagen geleden zat ik een nachtje op een boot en we hadden een behoorlijk ruwe zee (windkracht 5/6). Sinds ik een bijnieruitputting heb merk ik dat daar minder goed tegen kan. Ik neem altijd al uit voorzorg een reistabletje en ik draag ook acupunctuurreisarmbandjes, omdat ik niet echt zeebenen heb. 

 

Ik word niet misselijk, maar het begint bij de eerste bewegingen al met een zwaar gevoel in mijn hoofd wat zich ontwikkeld tot een vorm van hoofdpijn en ik word ontzettend moe achter mijn ogen. Ik loop de hele tijd rond alsof ik watten in mijn hoofd heb en ik ben dan ook niet echt helder.

 

De nacht was ook best heftig, ik heb wel wat geslapen, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn lijf niet heeft kunnen uitrusten want die is heel de tijd bezig geweest met het evenwicht te herstellen en daar werd ik wel iedere keer even wakker van. Ik was dan ook ontzettend moe toen ik van boord kwam. We zijn nu twee dagen verder en nu pas het idee dat ik weer een beetje ben bijgekomen na een nacht van elf uur echt slapen.