Holistic Healing Massage

Ik heb me gisteren ondergedompeld in een holistic healing massage bij de Sunnybrow farm in het Lake District in Engeland.

 

Toen ik hier een vakantiehuis boekte wist ik niet dat er massages, yoga en kookworkshops mogelijk waren. Ik had het niet beter uit kunnen kiezen.

 

Ze geven hier vele soorten massages en ik heb gekozen voor een holistic healing massage waarbij er gebruikt wordt gemaakt van olie, Zweedse massage, reiki, geluid en edelstenen in combinatie met de meridianen. 

 

Voorafgaand aan de massage had ik een heel fijn gesprek met Suzy Anne over het proces waar ik nu in zit en hoe ik in dit proces terecht ben gekomen. Het voelde heel vertrouwd en fijn om met haar dit te delen.  

 

De behandeling duurde 1,5 uur en de tijd ging zo snel voorbij. Tijdens de behandeling voelde ik veel energie in mijn lijf en op de plekken waar het stagneert voelde ik allerlei sensaties in mijn lijf. Suzy Anne gaf mij tijdens de behandeling een aantal woorden mee zoals vertrouwen in mijn lijf, het omarmen van de fase waar ik nu in zit, de vrouwelijke energie laten stromen. Zij zei ook dat het auto ongeluk een keerpunt is in mijn leven en dat mijn lichaam die angst mag loslaten en dat ik op de goede weg ben om mijn leven anders te gaan leven, maar dat dit proces tijd kost en ik het mag laten gebeuren. 

 

Toen ik in de massageruimte was, zag ik aan de muur een mooie apache blessing hangen: 

 

May the sun bring you new energy by day

May the moon softly restore you by night

May the rain wash away your worries

May the breeze  blow new strength into your being

May you walk gently through the world

and know its beauty all the days of your life