In gedachte bij Corry

Vrijdag 16 juni hoorden wij het verdrietige nieuws dat Corry was overleden. Ze heeft helaas het gevecht tegen de kanker verloren. Wij zijn dankbaar voor het feit dat haar een lange lijdensweg bespaard is gebleven en Sylvia, haar dochter uit Australië, erbij kon zijn om haar te steunen in haar laatste uren.  

 

Vandaag, woensdag 21 juni 2017 zal er in besloten kring afscheid van haar worden genomen op de manier zoals Corry past. Wij zullen er fysiek niet bij zijn, maar in gedachten zijn wij bij Corry en al haar nabestaanden.

 

 

 

"Afscheid nemen bestaat niet,

ik ga wel weg maar verlaat je niet

Ik kom als de wind die je voelt en de regen

Volg wat je doet als het licht van de maan

Zoek me in alles dan kom je me tegen

Fluister mijn naam...en ik kom eraan" 

 

 

 

Corry Hoogstad-Smeekens

25 mei 1946 - 16 juni 2017