Tweede Chakra workshop

Gisteren de tweede chakra yogaworkshop gehad en deze keer hebben we aandacht besteed aan de Svadisthana chakra. Deze chakra is het centrum van de gevoelens, emoties en scheppende krachten. 

 

Het was een fijne workshop en ik ben me er nog meer bewust van geworden dat ik niet goed geaard ben. Dat ik daar meer aandacht aan moet schenken door nog meer in de natuur te zijn en oefeningen te doen om te aarden en meer naar mijn gevoel te luisteren en hier ook op te vertrouwen. 

 

Als het Svadisthana chakra niet in balans kan je gevoel nogal ambivalent zijn van heel blij en onbezorgd naar vol met zorgen. Dit herken ik wel, ik kan het ene moment heel relaxed en vol vertrouwen zijn en dit kan binnen een minuut veranderen naar een gevoel dat ik het allemaal niet meer weet, totaal geen vertrouwen meer heb en me heel leeg en verdrietig voel. 

 

Ik vind het lastig om met de veranderingen in mijn leven om te gaan en te voelen wat goed voor me is. Ik voel me op dit moment heel kwetsbaar en dat merk ik aan mijn energie. 

 

Ik hoop met alles wat ik op dit moment doe in mijn leven, ik mijn gevoel en het vertrouwen weer terug ga vinden in het leven en wat het mij brengt.