Update Orthomoleculaire arts

Ik ben dinsdag weer naar de orthomoleculaire arts geweest. Het was alweer vier maanden geleden. Allereerst is er weer een meting gedaan en ik kwam nu 66 punten. Iets hoger dan de vorige keer, maar dat kan ik wel verklaren omdat ik wat meer spanning in mijn lijf heb over het hele transformationele proces waar ik nu middenin zit en het verdwaalde gevoel dat dit mij bezorgd. Dat is niet bevorderlijk voor mijn bijnieruitputting, maar het is nodig. 

 

Het was ook weer niet zo extreem verhoogd. De vorige keer zat ik op 52 punten, dus ik mag niet klagen. Ik voel zelf ook wel aan mijn lijf dat het wat minder met me gaat. Weer wat meer last van de duizeligheid en mijn keel- en mondgebied. 

 

Toen ik daar was heeft hij ook mijn bloeddruk opgemeten en die was 103/73, dus dat is wat te laag en dat heeft weer te maken met mijn bijnieruitputting. Ik mag wel met een aantal supplementen stoppen en dat is fijn. Ik mag, als ze op zijn, stoppen met de probiotica, GABA en de Rhodiola. Voorlopig nog wel doorgaan met de Ashwagandha als bijnierondersteuning en de 5-HTP voor het ondersteunen van de serotonine. Ik mag er dus met drie stoppen en ik heb er één bij gekregen: CELL Energie en dit supplement bestaat uit Q10 (energie), Alfa-Liponzuur (mondbranden), N-Acetylcarnitine HCI (energie) en I-Carnitine (energie). 

 

Al met al geen slecht resultaat en ik vind het fijn dat ik met wat supplementen mag gaan stoppen. Er komt een moment dat mijn lijf het ook weer zelf moet doen, maar ik ben me er wel van bewust dat dit een lang proces is.