Trots

Ik ben trots op mezelf, voor elke kleine en grote stap die ik maak om te herstellen en mezelf beter te leren kennen met alle fijne en minder fijne kanten. Het gaat gepaard met veel emoties die per uur kunnen veranderen, maar ik voel en ik leef. 

 

Ik heb gisteren de training "Footstep of the Soul" geboekt. Een training van 7 dagen in november in Cornwall, Engeland.

 

Een training die mij weer een stukje verder gaat helpen in het voelen van mijn lijf, vertrouwen op mijn gevoel en het leven leiden hoe ik het wil. 

 

De training richt zich op trauma's die vast zitten op het celniveau van ons lichaam en zorgen voor blokkades. In deze training leer je werken met je eigen energie om deze blokkades op te heffen en niet meer vanuit deze blokkades en oude denkpatronen te leven.

 

Ik ben zo blij dat ik dit mag gaan doen en ik vind het zo stoer van mezelf dat ik alleen naar Cornwall vertrek om daar 7 dagen lang een training in het Engels te volgen en mezelf serieus te nemen in de kracht van energie, iets waar ik altijd in heb geloofd, maar waar ik niet in durfde te stappen omdat ik dacht dat het niets voor mij was, dat ik nog anders zou zijn dan ik me al voelde. En nu ga ik het gewoon doen. De treinreis en mijn overnachtingsplek zijn geboekt en ik zie er erg naar uit.