TOPDAG!!!

Ik heb gisteren een topdag gehad. De verhuizing van mijn ouders is goed verlopen en alles ging soepel. Aan het eind van de dag zaten ze redelijk gesetteld in hun nieuwe huisje met een blik van tevredenheid en opluchting. 

 

Ik heb vooral genoten van de fijne energie die ik bij me had. De energie om heel de dag door te gaan met het sjouwen van dozen, banken, kasten en alles wat er nog meer door mijn handen is gegaan. Het was heel prettig om fijne mensen bij me te hebben die stuk voor stuk op hun manier hard aan het werken waren en ik ben ontzettend blij dat deze mensen er waren, want vele handen maken licht werk en we hebben ook nog ontzettend gelachen.

 

Aan het eind van de dag was ik fysiek versleten en deden al mijn spieren pijn, maar geestelijk voelde ik me geweldig en had ik nog zoveel energie. Ik ben bij mezelf gebleven en ik heb geen energie gestoken in enige vorm van negativiteit, spanning of stress van de mensen om me heen. 

 

Ik ben nu fysiek heel moe en mijn armen, benen en rug doen pijn, maar het was het allemaal waard. Nu ga ik mijn spieren verwennen met een dagje sauna.