Yogales

Afgelopen dinsdag ging ik naar kundalini yogales en daar had ik zoals altijd heel veel zin in. 

 

We zouden een herhalingsles krijgen, maar de instructrice had toch bedacht dat ze een nieuwe les wilde doen en die was gericht op de nieren. Je nieren staan voor je levensenergie en zorgen dat het lichaam kan zuiveren. De nieren staan verbonden met de emotie 'angst' en het emotioneel loslaten van je ouders, zodat je vanuit je 'ik' leeft.

 

Ik vond het weer zo bijzonder dat we hiermee aan de slag gingen, dit kwam op het juiste moment als aanvulling in mijn proces. In mijn opstellingen bezig zijn met het emotioneel loslaten van mijn ouders en me richten op wie ik ben en wat ik wil. Deze yogales was dan ook een groot cadeau, te mogen werken aan mijn levensenergie en de daarbij behorende angsten en gevoelens. 

 

"Little by little, day by day

One step at a time

Shake of the devil

Take back my peace of mind"