Voortgang herstel bijnieruitputting

Ik heb meer energie, ik slaap goed en krijg heel langzaam wat meer vertrouwen in mijn lijf. Het voelt alsof mijn bijnieren het heel langzaam aan weer zelf kunnen. Ik zie een stijgende lijn in het herstel en dat is fijn. Ik merk dat ik 's ochtends als ik wakker word fitter ben, ik kan fysiek meer aan en ik voel rust en ruimte.

 

Het geeft me vertrouwen dat mijn lijf kan herstellen en dat alles wat ik er tot nu toe voor heb gedaan zijn vruchten afwerpt. Het beste besluit is nog steeds het opzeggen van mijn baan, maar met stil zitten op de bank kom je er ook niet. Het is hard werken, maar het is het allemaal waard en ik mag zoveel leuke dingen doen. 

 

Ik heb met vlagen nog wat last van duizeligheid en mijn brok in mijn keel en mondbranden zijn nog aanwezig, maar in veel mindere mate en er zijn dagen bij dat ik er helemaal geen last van heb. Af en toe nog een dag ineens heel moe en dan weet ik dat ik iets te veel heb gedaan, maar ik kan zoveel meer. De afgelopen maanden druk geweest met een klussen en verhuizen, het is druk in het dierenopvangcentrum en daar werk ik nu twee dagen in de week.

 

Ik heb zin om nieuwe dingen te zien en te ondernemen. Mijn creativiteit borrelt weer op, mijn concentratievermogen hersteld zich. Ik kan weer veel en goed lezen en ik merk dat ik geniet van de dingen die ik om me heen zie.