Als je huis niet meer als thuis voelt

Als je huis niet meer als je thuis voelt kan je er nog zoveel aan verbouwen en veranderen, maar het gaat niet meer als thuis voelen. 

 

Het is een huis geworden waar je geen gevoel meer bij hebt en wat niet meer fijn voelt om in te wonen. Het huis waar ik woon is een mooi en compleet huis, prachtig verbouwd met alle luxe dingen die je je kan wensen. Er zit alles in wat ik ook zie in de woonmagazines en wat ik altijd wou hebben. Althans dat dacht ik, het is misschien te veel een plaatje uit een woonmagazine geworden. Ik mis iets en ik weet dat ik het in dit huis niet meer terug ga vinden. Ik heb altijd gedacht dat ik hier voor altijd zou blijven wonen, maar zoals ik ondertussen wel heb geleerd alles kan veranderen, ook je gevoel voor een huis en de plek waar je woont. 

 

Ik ben op zoek naar een thuis, naar een plek waar ik het fijn en warm is, waar sfeer is en dat niet perfect is. Ik ben niet op zoek naar perfect. Ik ben op zoek naar een thuis, zo een plek waarvan je zegt als je naar binnen loopt: 'Ja, ik ben thuis en het is goed.'

 

Ik ben dan ook heel blij dat wij besloten hebben dit huis te koop gaan zetten en dit gaat gebeuren op korte termijn en ik merk dat door dit besluit er meer ruimte ontstaat.