Dagje Zeeland

Gisteren had ik weer een hele fijne dag in Zeeland. Ik ben op bezoek geweest bij vrienden en sinds lange tijd weer op het paard gezeten en dat was weer heel leuk en fijn om te doen. Het is mooi om te zien dat je sommige dingen niet verleerd, ook al heb je heel lang niet gereden. 

 

Eenmaal op het paard en wat rondjes stap in de bak komt alles weer naar boven wat ik ooit heb geleerd. Ik ben weer mijn eigen ding gaan doen, los rijden, voltes maken, draven, galopperen, halt houden en al die dingen die ik in die zestien jaar les heb geleerd. Na het werken in de bak nog een rondje buiten gemaakt, je ziet de paarden ontspannen en nieuwsgierig om zich heen kijken. 

 

In de middag nog een bezoekje gebracht aan Jumping de Weel en daarna nog lekker gegeten bij een Italiaan. Het was weer zo een dag waarvan je nooit weet hoe die gaat lopen en dat maakt zo een dag juist zo leuk. 

 

Mijn lichaam is trouwens wel vergeten hoe het paardrijden werkt, want ik heb wel een flinke spierpijn van dat uurtje op het paard.