Hoe gaat het nu met mij?

Na een gezellig lunch met twee oud collega's reed ik in de auto terug naar huis en stelde ik mij de vraag 'Hoe gaat het nu met mij?'

 

Een vraag die ik mezelf niet zo vaak stel, maar eigenlijk wel vaker zou moeten stellen. Mijn antwoord op deze vraag: HET GAAT GOED MET MIJ!

 

Ik zit in een flow van creativiteit, energie en een heerlijk tevreden gevoel. Ik geniet van elke dag, van alles wat er op mijn pad komt. Zoveel mooie, bijzondere, leuke momenten en ontmoetingen. Beloond voor het harde werken, alle cursussen, workshops en therapieën die ik heb mogen volgen zoals familieopstellingen, journey-werk, innerlijke kind healing, lichaamswerk, Set yourself free training, een schrijf- en stilteretraite.

 

Daarnaast mijn fijne yogalessen, af en toe een massage, een dagje naar de sauna, de dagen in het dierenopvangcentrum en de voldoening die ik krijg van het zorgen voor al deze lieve hondjes. 

 

Mijn bijnieren doen het goed, kunnen steeds meer hebben. Nog wel wat hulp van voedingssupplementen, maar ze herstellen goed. Staan niet meer op standje alert. 

 

Ik ben een bevoorrecht mens dat ik zoveel tijd krijg om mezelf te ontwikkelen tot wie ik ben en wil zijn. Zoveel lieve mensen om me heen die me steunen, enthousiast en geïnteresseerd zijn.