Leef je leven naar wens

Begin oktober gestart met een 30-daagse Set Yourself Free manifestatie. Na een 7-daagse Innerlijke Kind Healing van Leonie te Riet via Facebook was ik erg enthousiast over haar manier van ONT-WIKKELEN. Je patronen, gedachten, emoties leren kennen middels schrijfopdrachten. Ik vind het erg effectief en het laat mij op een duidelijke manier zien waar je belemmeringen zitten en hoe deze zijn ontstaan. 

 

Inmiddels op de 21e dag van de Set Yourself Free manifestatie en al weer veel geleerd over mezelf, het uitschrijven van mijn doelen en hoe ik een leven naar wens kan creëren. Doelen stellen, vragen, geloven en ontvangen. Je bewust worden van je dominante zaken in je leven, wat zend je uit richting het universum, geloof in je doelen en kun je alles wat je krijgt ook echt ontvangen. Bewustwording van je ego en de zaken die zij me laat geloven. Deze inzichten verkrijg ik door veel schrijfwerk; uitwerken van je doelen, belemmerende overtuigingen, het herkennen van synchroniciteit, doorvoelen, emotioneel betrokken raken bij je doel, de invloed van andere mensen op je doelen, in beweging komen, keerpunten in mijn leven ontdekken, visionboards uitwerken, bewustwording dat als je ergens je aandacht op richt dit groeit (positief en negatief).

 

Een van de laatste opdrachten was het maken van een EHBO (Eerste Hulp bij Overmatig Ego), als het een dag wat minder gaat heb je een keuze wat je hiermee doet. Blijf je erin hangen of stap je eruit en doe je er wat mee. Zaken die ik kan doen om uit dat gevoel te stappen: 

 1. Een wandeling in het bos
 2. Een wandeling op het strand
 3. Lezen van de Happinez
 4. Schrijven
 5. Mediteren
 6. Mantra's chanten
 7. Muziek luisteren
 8. Dansen
 9. Een kopje thee met een lekkere bonbon
 10. Een warme douche
 11. Een boek lezen
 12. Praten met mijn lieve vriendin
 13. Ademhalingsoefeningen

Het is fijn om zo een lijstje achter de hand te hebben en deze toe te passen als het even wat minder gaat, dat ik uit dat gevoel kan stappen en in beweging kan komen. Ik mag nog 9  dagen van deze manifestatie. Ik ervaar het als zeer effectief, mijn mindset is aan het veranderen, het terugkerende audiobestand krijgt nieuwe input.