Treinreis

Ik zit nu in de trein richting Londen. Op weg naar het Zuiden van Engeland, een workshop "Footsteps of the Soul". Een week lang bezig mogen zijn met energie en blokkades opheffen op celniveau. Wat het allemaal inhoud weet ik nog niet, maar het voelt goed. Het is voor mij een opening naar het verborgen deel in mij, het deel wat er voor mijn gevoel nooit heeft mogen zijn, maar er wel was. Werken met de kracht van mijn energie, al zo vaak gehoord dat ik er wat mee moest doen, maar ik durfde het niet. Nu ga ik het doen, ik spring in het diepe en ga ervoor. Mezelf helpen en andere mensen helpen met dat wat in mij zit. 

 

Nog wel eventjes te gaan, nog een uurtje naar Londen en van daaruit verder met de trein naar Truro, dat is 5 uur in de trein. Geweldig dat ik met de trein langs het mooie landschap van Zuid-Engeland mag rijden. Ik hoef niet op te letten op de weg, ik mag naar buiten kijken. Ik verwacht vanavond om 20.00 uur in Truro aan te konen waar ik een huisje via Airbnb heb gehuurd. Dat zal mijn plekje worden voor de komende week.