Londen

Wat een overgang, van het rustig Malpas en de geborgenheid van de trainingsruimte naar het drukke Londen. Een treinreis van 5 uur langs het mooi landschap van Cornwall, Devon. De kust bij Plymouth was echt schitterend. 

 

Aankomst in Paddington, het altijd drukke en levendige Londen. Even wennen, mijn hotel is vlakbij het metrostation en na een rit van 5 uur in de trein een wandeling gemaakt op de Southbank. Al volop in de kerstsfeer, de gezellige kerstmarkt en heel veel mensen op de been. 

 

Voel me altijd thuis hier, als ik in de tube zit en boven de grond kom heb ik altijd een grote glimlach op mijn gezicht en ook deze keer weer. Een geweldige stad en vandaag heb ik nog een hele dag om rond te wandelen in Covent Garden. Mensen kijken, window shopping. Gewoon rondlopen met een kop thee in mijn handen, alsof ik hier woon.