Oefening baart kunst!!!

 

Verleden week heb ik een training ‘Transformational Healing’ gedaan. Deze training was in Cornwall, Zuid-Engeland.

 

Transformational Healing is  heling op celniveau. Onze cellen onthouden negatieve en positieve herinneringen en tijdens een transformational healing worden de negatieve herinneringen losgelaten en komt er ruimte voor positieve informatie. Dit helpt om het lichaam te laten herstellen, energieker te worden. Overtuigingen en gedragingen veranderen en het leven wordt vrediger, vrolijker, lichter. 

 

Hoe het werkt?
Ik als facilitator zal je begeleiden tijdens het proces. Je zit tijdens het proces op een stoel, geheel gekleed. Tijdens dit proces praten we niet over trauma's en gaat het niet om het herbeleven. Je hoeft niet eens te weten wat je los wilt laten, je hebt alleen de bereidheid nodig om te willen helen.

 

Tijdens het proces van transformational healing ben je omgeven door de energie van het één zijn. Ik als facilitator maak contact met jouw ziel en lichaam. Het lichaam laat zien waar de cellen de negatieve overtuigingen of herinneringen hebben opgeslagen. Dit kan in je lichaam gevoeld worden als een blokkade, gevoelloosheid, pijn of een oncomfortabel gevoel. Emoties kunnen vrijkomen als ik je lichaam aanraak of tegen je lichaam praat. Als het proces tot een eind komt, zal ik je omgeven met de energie van ‘waarheid’ en zal het lichaam assisteren om de energie van waarheid in zich op te nemen. De cellen absorberen deze energie en zullen op deze manier een meer positieve energie vasthouden. Dit helpt je  om een lichtere, liefdevollere en optimistische houding te hebben richting jezelf, anderen en het leven.

 

Transformational Healing is een snelle, efficiënte manier van verandering van overtuigingen en het helen van het hart, geest en lichaam. Gedurende het proces ben je volledig bij bewustzijn en ben je in controle over je eigen proces. Ik houd de energie vast (ook wel de 'We am' energie genoemd), zorg dat het veilig is en dat je de focus vasthoudt tijdens het proces. Er gebeurt niets wat je niet wilt. 

 

Zie het als je bewust worden van je lichaam (bodyfulness) en in contact komen met je ziel, met wie je echt bent.


Mocht je interesse hebben in een transformational healing, na deze intensieve week training heb ik de permissie om te oefenen en mijn vaardigheden te trainen. Ik train op mezelf, maar het is ook de bedoeling dat ik dit proces op andere mensen oefen. Het kost je niets, ik mag er geen geld voor vragen en dat zou ik ook zeker niet willen. Het enige wat ik vraag is wat van je tijd (een proces duurt ca. 1 uur), je bereidheid om te helen daar waar nodig en je vertrouwen in mij.

 

Je kan contact opnemen door te mailen naar:

irma.siemons@live.nl