Lieve hondjes

Een heerlijke dag in het dierenopvangcentrum met allemaal lieve hondjes. Ieder met hun eigen karakter, maar stuk voor stuk lief, aaibaar en vragen om aandacht. Een wandeling, een knuffel, een schone kennel, een bak voer en vers water. Altijd weer zo blij dat ik er voor die trouwe viervoeters mag zijn. 

 

Heerlijk gewandeld in de regen, met een bal gespeeld op de speelweide, een borstelbeurt, een aai en lekker spelen. Ze zijn altijd blij je te zien, dat maakt mijn dag helemaal goed. Hun onvoorwaardelijke liefde, zij hebben geen oordeel. Zij zijn gewoon hond. Geen verleden en toekomst, zij leven in het NU. Vol vertrouwen lopen ze met je mee en dat is wat mij iedere keer weer raakt en waar ik heel dankbaar voor ben. 

 

Let eens op als je een hond ziet spelen of liggen. Leer van het dier hoe je je thuis kunt voelen in het nu, en van het leven kunt genieten door volledig aanwezig te zijn.