Een dagje zonder plan

Dat is inderdaad geluk, wakker worden en geen plan hebben. Het op je af laten komen en zien wat er gebeurd. Een ochtend aan de keukentafel, wat muziek luisteren en mijn keuze gemaakt voor de top 2000. Heerlijk, ik zit er al weer helemaal in en verheug me nu alweer op een week lang cocoonen op de bank, openhaard aan en de tv aan om al die mensen in het top 2000 café te zien en alle heerlijke nummers te horen. Nog even geduld en vandaag was ook weer een heerlijke dag. 

 

Een heerlijke lange wandeling gemaakt rondom de Bernisse in de stille wereld van de mist, een lunch in het dorp, even een bezoekje brengen aan de ransuilen die als roestplaats de boom op het plein uitgekozen hebben. Vele vogelaars die even langs komen en er worden veel foto's geschoten. Er gebeurt nog eens wat in het dorp. Boodschapjes gedaan voor het avondeten en nog wat lekkers voor de vogels gehaald bij de Plantenhal. 

Een warme douche, nader kennis gemaakt met Boris het konijn en een nieuwe waggelende vriend ontmoet die al een paar dagen bij ons komt buurten en absoluut niet bescheiden en verlegen is. Een muskuseend die we Felix hebben genoemd. Een schitterende witte eend met een wijze en lieve blik in zijn ogen die heel goed weet wat hij wil.