Kerststukjes

Elk jaar verheug ik me er weer op om aan de slag te gaan met het maken van kerststukjes. Afgelopen weekend was het weer zover. Al het kerstgroen gehaald, nagedacht over wat ik wilde maken. Gezellig met familie en vrienden aan een grote tafel een hapje eten en dan wordt de tafel omgebouwd tot een knutseltafel. Overal naalden, schalen, oase, dennenappels, de geur van de kersttakken. Altijd weer een feestje om iedereen bezig te zien aan hun eigen creatie, geen kerststuk is hetzelfde. De een gaat los op alles wat glinstert, de ander gaat voor klassiek en weer een ander gaat voor natuurlijk. 

 

Ik ben dit jaar helemaal los gegaan op het kerstgroen en groot. Groen en natuurtinten, helemaal mijn stijl. Ik heb weer genoten en er was nog zoveel groen over dat ik de volgende dag nog een kerststuk kon maken. Nu heb ik twee mooie en eigen kerststukken in mijn huisje staan en ik ben er zo ontzettend blij mee.