Feestdagen

De maand december, we zijn alweer op de helft. De kerstdagen komen steeds dichterbij. Veel mensen genieten ervan, maar er zijn ook veel mensen die er absoluut niet van houden en niet kunnen wachten tot het weer januari is. 

 

 

Zelf zit ik er een beetje tussenin. Ik vind de maand december best gezellig en ik maak er op mijn manier mijn feestje van, wat ik trouwens ook doe in de overige maanden. Ik hoor veel gezucht en gesteun om me heen van mensen die geen zin hebben om heel de boel te versieren, gruwelen van alle familieperikelen en verplichtingen. Het gevoel dat alles volledig in harmonie en gezellig moet zijn. 

 

Weet je wat nou het mooiste is, je hebt een keuze. Het is aan jou hoe jij de feestdagen beleefd en wat je wil doen. Je mag er voor kiezen om lekker met een boek en een kop thee op de bank te zitten, een film te gaan kijken of een lekkere wandeling te maken en 's avonds gewoon een warme prak te eten, net zoals je er ook voor mag kiezen om wel helemaal los te gaan in het kerstgevoel met alles wat erbij hoort. Wil je geen kerstboom optuigen, doe het lekker niet. Het mag echt. Het is namelijk jouw leven, jouw tijd, jouw beleving en jouw waarheid. 

 

Enjoy, wees lief voor jezelf en luister naar je hart.