Een jaar ...

Een jaar geleden was ik begonnen aan mijn laatste werkweek bij Pon. Een enerverende week. Ik wilde het allemaal goed achterlaten en tegelijkertijd zo ontzettend moe en ziek. Moeite met het afscheid nemen van mijn collega's. Een emotionele kerstborrel. Wie zou ik zijn zonder mijn baan? Zou ik mijn collega's missen? Wat zou ik gaan doen met al mijn vrije tijd. Een beetje paniek, geen afspraken in mijn agenda. Want ja, dat had iedereen bij aangeraden. Geen plannen maken. Na drie dagen thuis en een onrustig gevoel tot de conclusie gekomen dat ik wel wat afspraken in mijn agenda moest gaan maken. Een doel om mijn dag mee te beginnen, mijn bed uit te komen.

 

En wat een jaar is het geworden en wat is het snel gegaan. Tijd genomen voor herstel, vanaf mijn eerste week yogalessen gaan volgen, mijn werk in het dierenopvangcentrum uit kunnen breiden naar 2 dagen per week, gewerkt aan het ombuigen van mijn mindset, vele nieuwe inzichten gekregen en dichter bij mezelf gekomen, het besluit genomen om mijn leven verder te gaan leven in Schotland als B&B eigenaar.

 

Dit jaar heeft Edwin zijn laatste werkweek bij NN, precies een jaar later. Hoe bijzonder is dat. Nu middenin het proces van de aankoop van een B&B, hoe stoer en spannend is dat. 

 

"You don't always need a plan

Sometimes you just need to breathe, trust, let go

and see what happens"