Een fijne week

Ik kijk terug op een heerlijke week. Fijn gewerkt in het dierenopvangcentrum, twee heerlijke yogalessen gehad, een paar fijne fietstochten door de polder, uit eten geweest met broer en schoonzus bij La Cubanita en daarna nog een leuk prijsje gewonnen in het casino. 

 

Ik heb mijn inzichten over mijn sensitiviteit verder kunnen verdiepen en ervaren dat ik anders naar bepaalde zaken in mijn leven kijk. Ik ben een middagje met mijn moeder naar de stad geweest, met mijn vader mee geweest naar het ziekenhuis voor wat morele steun en het was een geslaagde operatie. Een leerzame vergadering bij het dierenopvangcentrum, gezellig met Edwin naar de film 'Huisvrouwen bestaan niet' in de nieuwe bioscoop in Schiedam geweest. 

 

Het weekend in Zeeland, vrienden geholpen met klussen, openhaardhout gestapeld, onze nieuwe aanhanger ontdaan van roest en deze opnieuw geverfd, een heerlijk buitenritje op Barney (een heel lief paard) en gezellig bijgekletst. 

 

Zoveel leuke en mooie dingen, nu op kerstavond in mijn warme en gezellig verlichte bungalow bij de openhaard op de bank met een glaasje wijn, wat toastjes met kaas en de All you need is love kerstspecial. Wat wil een mens nog meer? 

 

Ik ben een tevreden mens.