Trots

Een bericht op facebook met de vraag op welke dingen in je leven ben je het afgelopen jaar trots geweest?

 

Ik ben op heel veel dingen trots. Trots op het opzeggen van mijn baan, trots op de stappen die ik heb ondernomen ten behoeve van mijn herstel. Trots op mijn werk in het dierenopvangcentrum, op de vele cursussen die ik heb gedaan, waar ik openminded in ben gegaan en me aan overgegeven heb, mijn trip naar Truro en de training die ik daar heb gevolgd. Daar ben ik echt supertrots op. Mijn angsten en behoefte aan zekerheid en controle opzij gezet en ervoor gekozen om  een leven te gaan leven in Schotland als B&B eigenaar. Hoe stoer is dat!

Trots op mijn lijf die zoveel energie en kracht in haar heeft dat zij kan herstellen van een bijnieruitputting. Trots op mijn kwetsbaarheid en alles wat dit me oplevert. 

 

Eigenlijk gewoon heel erg trots op mezelf!