Dat was even schrikken

Van de week was ik foto's aan het uitzoeken voor mijn 'Sweet Dreams' kaartjes voor in de B&B en toen kwam ik een foto tegen van mezelf. Ik schrok hier erg van, het raakte me om zoveel vermoeidheid te zien.

 

Deze foto is begin december 2016 genomen. Het was toen nog een paar weken werken en dan zou ik eindelijk de tijd nemen om uit te gaan rusten en me te gaan richten op herstel.
 

Deze foto bracht mij terug naar het gevoel van extreme vermoeidheid, altijd ziek en even niet meer weten hoe verder met mijn leven. De twijfels over mijn herstel, zou ik überhaupt nog herstellen en zou het opzeggen van mijn baan mij brengen waar ik wilde geraken. 

 

Nu alweer meer dan een jaar verder, kan ik alleen maar tot de conclusie komen dat het opzeggen van mijn baan mij herstel heeft gebracht en zoveel meer.