Rollercoaster

Een rollercoasters aan emoties en gedachten in mijn leven. Maandenlang bezig met de voorbereidingen voor Schotland en ineens is het besef daar dat ik over iets meer dan drie weken echt ga vertrekken. Dat ik met auto en aanhanger de boot oprijd en deze keer niet voor een vakantie van twee weken. Nee, deze keer stap ik op de boot om in Schotland te gaan wonen. 

 

Blij, vrij, enthousiast, energiek, creatief, focus en dan ineens is daar de angst, verdriet, twijfel. Het is er allemaal en ik was er tegen aan het vechten. Ik wilde niet die angst, verdriet en die twijfel voelen. Maar wat je aandacht geeft groeit en dit wilde ik niet laten groeien. Dit is mijn ego die met grote koplampen aan het mee schijnen is. 

 

Het ene moment helemaal blij en opgewonden en dan ineens lopen de tranen over mijn wangen en bedenk ik me wat ik hier achterlaat om vervolgens een minuut later weer te bedenken op welke mooie plek ik ga wonen in mijn mooie B&B. Ik heb ervoor gekozen met deze flow van ambivalente gevoelens mee te gaan, er niet tegen te vechten. Het is er allemaal en ik accepteer dat dit er nu is en van daaruit kan ik verder ONT-wikkelen. 

 

Ik richt me op wat ik wil bereiken, ik ben dankbaar voor alles wat ik nu ervaar en wat ik ga ervaren, voor alle enthousiaste mensen, de leuke gesprekken, het promoten van mijn website, het stukje marketing hier in Nederland, de contacten met familie en vrienden, alle lieve woorden, mijn gevoelens en gedachten, mijn lach en mijn traan.