'LIVE'

Zondag live gegaan met onze website B&B The Green Cruachan en wat hebben we veel leuke reacties gehad. Ongelooflijk, zoveel mensen leven met ons mee en vinden ons STOER. 

 

Daarnaast ben ik gisteren voor het eerst live gegaan op de Freebirds Mastermind. Een faceboekgroep waar ik lid van ben,  waar ik met gelijkgestemden en inspirerende vlogs en trainingen van Leonie te Riet de Set Yourself Free methode implementeer in mijn leven. Het houdt me scherp in het stellen van mijn doelen, het bijhouden van mijn frequentiewerk, leven vanuit dankbaarheid, in beweging komen en mijn evaluatiemomenten in te plannen. Na een training 'Shine Bright like a Diamond' durfde ik het nu aan en ben ik live gegaan in de groep. Dat was spannend, ik mag stralen en trots zijn op wat ik heb bereikt. Vanuit een situatie van ziek zijn en niet weten hoe verder naar over drie weken verhuizen naar Schotland en een B&B gaan runnen.