ZO LIEF

Gisteren werden wij om drie uur verwacht bij onze lieve vrienden. Ze hadden ons niets verteld, het enige wat er van ons werd verwacht was er om drie uur zijn. Dat lukte niet helemaal, we stonden voor de brug. 

 

Bij aankomst bleek de woonkamer vol te zitten met onze bonusfamilie Niet alleen onze lieve vrienden, maar ook familie en vrienden die er altijd waren bij een verjaardag. Door de jaren heen is dat als heel vertrouwd gaan voelen, als een bonusfamilie. We zagen elkaar met de verjaardagen van onze vrienden, een verhuizing en verleden jaar september is daar ook een begrafenis bijgekomen. En ja, meneer Kreeft heb ik gemist. Hij hoort er gewoon bij.  

 

Wat een verrassing en zo ontzettend lief dat deze mensen allemaal tijd hadden vrij gemaakt voor ons. Dat onze lieve vrienden een mooie taart hadden laten maken, leuke cadeautjes, mooie kaarten en gesealde Nederlandse kaas. Echt heel bijzonder en ik voel me heel dankbaar en gelukkig dat dit speciaal voor ons georganiseerd was. Ik heb een heerlijke middag en avond gehad, leuke gesprekken, lekker eten, een lach en een traan. Ik heb genoten. Wat is het fijn om zoveel lieve mensen in mijn leven te hebben. 

BEDANKT!!!