Nog twee nachtjes slapen

Nog twee nachtjes slapen in onze heerlijke bungalow aan het water in Simonshaven. Het dringt nog steeds niet helemaal tot mij door dat het om mij gaat die naar Schotland gaat verhuizen. Dat ik ga emigreren. Ik vind het spannend, ben wat zenuwachtig en tegelijkertijd probeer ik te genieten van alles wat er nu gebeurd. 

 

Vandaag ga ik naar het theater, naar Harrie & Eva van Jon van Eerd. Lekker lachen, tapas eten bij Olijf. Een rustige dag, alles voorbereid en tijd nemen voor een stuk ontspanning. 

 

Emigreren is best heftig, het zorgt voor heel veel verschillende emoties op een dag. Niet weten hoe het gaat lopen, verandering van baan, huis en land. Dat zijn best veel veranderingen in één keer. Dankbaar dat mijn lichaam weer sterk is en deze stress aan kan, dankbaar voor wat ik het afgelopen jaar heb geleerd en dankbaar voor het vertrouwen wat ik heb gekregen in mijn capaciteiten, creativiteit en flexibiliteit.

 

Nog twee nachtjes slapen en dan stap ik op de boot van IJmuiden naar Newcastle met onze auto en aanhanger met onze spullen. Nog twee nachtjes slapen en dan vertrek ik naar Schotland en deze keer niet omdat ik op vakantie ga. Deze keer omdat ik er ga wonen en werken. Nog twee nachtjes slapen en dan begint een nieuwe hoofdstuk in mijn leven.

Dus nog maar twee nachtjes slapen!!!