De tweede etappe

De tweede etappe; de Engelsen noemde het 'the beast from the east'. Een sneeuwstorm en op sommige plaatsen meer dan 20 cm sneeuw. Daar reden we dan voor het eerst zo lang stuk met een aanhanger. Wat waren wij dankbaar voor onze winterbanden, die hebben ons met aanhanger en al vele heuveltjes opgeholpen waar anderen bleven steken. Af en toe een slippartijtje, maar de auto en de aanhanger zijn op de weg gebleven.  Een rit van 4 uur is een rit van 8 uur geworden, maar net voor het donker werd waren we bij ons overnachtingsadres in Pitlochry waar we een warm welkom kregen van Rachael en Gordon.

 

Op de kamer stond Eeyore, een fles bubbels en een lieve kaart waarin ze ons veel succes wensen met de B&B. Gordon was net van plan eten te halen en heeft gelijk voor ons een vegaburger met frietjes meegenomen die we gezellig samen hebben opgegeten.