Ceilidh & Dance Party

Gisteren hebben wij een heerlijke wandeling gemaakt in het dorp, taart gegeten bij The Frigate en wat achter de laptop gezeten. Muziekje luisteren en de berichten op Facebook gevolgd over de staat van de wegen richting Stoer. Er is wat vooruitgang,  tussen Lochinver en Stoer zijn de wegen goed, maar tussen Ullapool en Lochinver nog niet. Dus zo blij dat we het hotel bijgeboekt hebben en gewoon lekker kunnen genieten van onze hotelkamer. Is al een beetje ons tijdelijke huisje geworden.  

 

Dit weekend is er een muziekfestival in Ullapool en ik ben 's middags naar een flow yoga workshop gegaan en dat was erg leuk en ontspannend. Voor de avond hadden we kaartjes gekocht voor de Ceilidh Dance Party in de village hall. Wat was dat ontzettend leuk, super gezellig, geweldige Schotse muziek en we hebben heerlijk gedanst. We werden meegenomen door de locals en ze legden ons uit hoe we de bepaalde dansen moesten doen. Sommige waren pittig, veel draaien, klappen en stampen. We hebben ontzettend gelachen. 

 

Na het dansen hebben we nog Wie is de Mol kunnen kijken, maar niet veel wijzer geworden. De Mol wordt pas volgende week bekend gemaakt.