Ullapool - Stoer

Vandaag lijkt de dag te zijn dat wij verder reizen naar onze bestemming Stoer. Heel het weekend zijn ze druk bezig geweest met het schoonmaken van de wegen en de informatie die er nu is, is dat de wegen zijn vrij gegeven. 

 

De verwachting is dan ook dat we vanmiddag The Green Cruachan in kunnen wandelen. 

 

Dat betekent ook dat wij vanaf ons vertrek weinig tot geen toegang zullen hebben tot internet. We ervaren wat problemen met de leverancier van het internet en telefoon (het is net Nederland). Mobiel bereik is er eigenlijk niet, behalve op bepaalde punten op de berg. We hebben nog geen vaste lijn en ook nog geen internet. We hopen dat de provider het snel voor ons kan oplossen, maar de verwachting is dat het ergens in de laatste twee weken van maart opgelost kan worden. Wij gaan dan ook proberen om dagelijks naar een plek te gaan waar we wel toegang tot het internet hebben om onze zaken te regelen zoals bestellingen en voor het contact met het thuisfront.

 

Dus mocht je minder berichten van ons krijgen, dan weet je wat de oorzaak hiervan is.