Hard werken

De afgelopen week druk bezig geweest. We zijn naar twee dagen naar Inverness geweest om inkopen te doen en onze nieuwe auto op te halen. We zijn uiteindelijk met twee auto's teruggereden naar Stoer en die zaten helemaal bomvol met laminaat, verf en andere klusmaterialen. 

 

Het is best pittig en uiteindelijk is er toch altijd nog meer te doen dan je van te voren had bedacht. En ja, ik ben best een beetje moe. Mijn lichaam protesteert wel na een paar dagen laminaat leggen. Pijn in mijn nek, schouders en rug. De kracht in mijn armen is wat aan het afnemen. De nachten lijken steeds korter te worden en vanochtend was ik erg blij dat ik een laminaatvrije dag had en ik heb me ook voorgenomen om dit weekend geen stukje laminaat aan te raken. Ik ga me richten op schoonmaken en inruimen van de boekenkasten en onze badkamer en slaapkamer. 

 

Het was weer een intensieve week waar ik veel voldoening uit heb gehaald. Iedere dag weer. Ondanks de vermoeidheid voel ik me goed en opgewekt met af en toe een gevoel van waar ben ik aan begonnen, overzie ik het allemaal even niet, maar uiteindelijk is dit het allemaal waard en ga ik elke dag moe en voldaan naar bed.